Autoalarm Den Haag

Voor een autoalarm in Den Haag kunt u terecht bij GVB Autoparts & Security. Wij hebben diverse auto alarmen en voertuigvolgsystemen van vooraanstaande merken op voorraad. Merken die wij voeren zijn bijvoorbeeld Defa, Gemini, Cobra en Selca. We kunnen deze systemen ook op professionele wijze voor u monteren.

SCM keurmerk

GVB Autoparts & Security is Kiwa SCM gecertificeerd voor het inbouwen van uw autoalarm in Den Haag. We zijn gecertificeerd voor het inbouwen van de beveiligingsklassen 1 tot en met 5. De autobeveiliging uit klasse 4 of 5 is altijd aangevuld met een voertuigvolgsysteem. Door de SCM certificering bent u als klant verzekerd van een kwalitatief goed systeem en een juiste professionele manier van inbouwen. GVB Autoparts & Security is al sinds 1979 SCM gecertificeerd en heeft derhalve een ruime kennis en ervaring opgedaan in het inbouwen van auto alarmen.

Draadloos infrarood

Voor grotere voertuigen zoals campers is het beveiligen van de binnenruimte vaak een probleem. Radar en ultra sonar werkt dan niet goed. U wilt natuurlijk wel uw camper goed beveiligen, zeker omdat hier ook veel spullen in staan. Wij werken daarom voor campers en andere grotere voertuigen met draadloze infrarood sensoren.

Wilt u een autoalarm in Den Haag aanschaffen? Kom dan eens bij ons langs en laat u adviseren over de verschillende mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen. Of stuur een fax of e-mail. Op onze website vindt u onze contactgegevens. U kunt hier ook een bericht achterlaten met uw vraag. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw bericht.

bmw5alarm
scm-kiwa-erkend