Autoradio Den Haag

Voor een autoradio Den Haag gaat u naar GVB Autoparts & Security. Bij ons vindt u verschillende soorten autoradio’s van het kwaliteitsmerk Clarion. Indien u dit wenst kunnen wij ze op professionele wijze voor u inbouwen in uw auto. Naast autoradio’s kunnen wij ook carkits, camerasystemen, achteruitrij systemen en diverse andere systemen leveren en inbouwen.

Auto alarm

U wilt uw autoradio in Den Haag natuurlijk ook behouden. GVB Autoparts & Security is ook gespecialiseerd in auto alarmen en voertuigvolgsystemen. Wij hebben diverse auto alarmen en voertuigvolgsystemen van vooraanstaande merken op voorraad. Merken die wij voeren zijn bijvoorbeeld Defa, Gemini, Cobra en Selca. We kunnen deze systemen ook op professionele wijze voor u monteren. GVB Autoparts & Security is Kiwa SCM gecertificeerd voor het inbouwen van uw auto alarm. We zijn gecertificeerd voor het inbouwen van de beveiligingsklassen 1 tot en met 5. Door de SCM certificering bent u als klant verzekerd van een kwalitatief goed systeem en een juiste professionele manier van inbouwen. GVB Autoparts & Security is al sinds 1979 SCM gecertificeerd en heeft derhalve een ruime kennis en ervaring opgedaan in het inbouwen van auto alarmen.

Gesloten op woensdag en zondag

Wilt u een autoradio in Den Haag kopen en wilt u eerst meer informatie? Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar maar u kunt natuurlijk ook altijd even langskomen. Wij zijn dagelijks geopend tussen 9.00 en 17.30 uur. Op woensdag en zondag zijn we gesloten en op zaterdag sluiten we om 17.00 uur. Op de website kunt u ook een contactformulier invullen met uw vraag. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

nx502e
srg1733