Huis beveiligen

Er zijn verschillende systemen om uw huis te beveiligen. Welk systeem geschikt is voor uw huis is afhankelijk van uw huis en de mate van beveiliging die u wenst. U wilt van uw huis geen gevangenis maken en een kwalitatief goed systeem is essentieel om op juiste wijze uw huis te beveiligen. GVB Autoparts & Security levert beveiligingssystemen van onder andere Honeywell en Texecom.

Werkwijze

Wanneer u uw huis wilt beveiligen met een van onze beveiligingssystemen dan informeren wij u eerst over de verschillende mogelijkheden. Wij kunnen het beveiligingssysteem voor u monteren en installeren. Wij kunnen u hiervoor een prijsopgave geven afhankelijk van uw specifieke situatie. Wanneer u dit liever zelf, doet krijgt u van ons een uitgebreide en volledige instructie, toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Over ons

GVB Autoparts & Security is opgericht in 1965. Eerst alleen met autoaccessoires, later kwamen daar ook auto onderdelen bij. In 1974 werden de eerste auto alarmen aangeschaft en vanaf 1979 zijn we deze ook professioneel gaan inbouwen. Vanaf het begin van de SCM in 1989 zijn wij gecertificeerd als erkend inbouwbedrijf voor auto alarmen. Door de verkoop van auto alarmen kwam ook de vraag naar huisbeveiliging. En ook dit hebben wij verder uitgebreid naar professionele montage en installatie.

Openingstijden

Wilt u meer weten over het beveiligen van uw huis of auto? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar maar u kunt natuurlijk ook altijd even langskomen. Wij zijn dagelijks geopend tussen 9.00 en 17.30 uur. Op woensdag en zondag zijn we gesloten en op zaterdag sluiten we om 17.00 uur.

tex0711premelitekp400